Volna kedved versenyezni, csak nincs rá időd? Íme egy új lehetőség, hogy akkor tedd próbára magadat, amikor éppen megfelel! Ha rekordot döntesz, bemutatunk, és megajándékozunk egy Vitorlázás Magazin előfizetéssel!

Újfajta versenyzési élményt kínálnak a Szélrózsa túrafutamok azok számára, akik nem csak a kikapcsolódást, de a kihívást is keresik a vitorlázásban. A dolog lényege, hogy egy megadott pályát (nagyjából egy Balaton-kerülést) kell bármikor teljesíteni, és a Kwindoo segítségével minden túravitorlázó mindenkor elért eredményét nyilvántartják. Vagyis szabad a pálya azok előtt a rekordvadászok előtt, akik csilliárd forintos csodahajó híján a Kékszalagon nem állhatnak esélyesként rajthoz.

Az élőben is nyomon követhető (és ezáltal biztonságos) futamok megszakíthatóak egy pit stop beiktatásával is, ami igazán rendhagyó a hazai rendezvények között, megkönnyíti a tókerülést. Az idén lesz három fix időponthoz kötött regatta is, ezeken a csoportos versenyzés élményét is ki lehet próbálni.

Minden, a pályát teljesítő résztvevő neve és eredménye felkerül a szervezők „Hall of Fame” oldalára, így nyoma is marad az eredményünknek.

A Vitorlázás Magazin elő kívánja segíteni a kedvtelési célú versenyzés minél szélesebb körben való elterjedését, ezért magunk is teljesíteni fogjuk a távot és beszámolunk élményeinkről. Valamint egyéves előfizetést ajánlunk fel az idei legjobb idő felállítójának, akit be is fogunk mutatni a magazin online felületének portré rovatában.

Bővebb infók a versenyről a www.szelrozsa.info oldalon.