Május 27-én kezdetét veszi az idei LáriFári jótékonysági regatta sorozat. Várják azon vitorlázók jelentkezését, akik szívesen segítenének a beteg gyerekeken. A kezdeményezést magazinunk is támogatja.
A Magyar Vitorlás Szövetség karitatív stratégiai partnere, a LáriFári Alapítvány immáron ötödik éve szervezi súlyosan beteg, sérült, hátrányos helyzetű gyermekek balatoni vitorlázással egybekötött élményprogramját.
Május 27-én mozgáskorlátozott gyermekek érkeznek családjukkal a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjába Balatonakarattyára. A Kerekes Regatta elnevezésű karitatív eseményre a szervezők várják olyan vitorlázók jelentkezését, akik hajójukkal szívesen részt vennének a regattán, és átadnák az érintett gyermekeknek e fantasztikus sport vidám életérzését. A két órás vízi program a honvéd üdülő kikötőjéből indul, amely után a szervezők örömmel vendégül látják a vitorlázó segítőket a helyszínen egy finom ebédre. Jelentkezni itt lehet: Bakóczy Kálmán +36 20 964 97 89,