Impresszum

Vitorlázás magazin online

www.vitorlazasmagazin.hu

Kiadó: Pannon Lapok Társasága, 8200 Veszprém, Házgyári út 12.

Telefon: 88/541-600

A PLT ügyvezető igazgatói: Kázmér Judit, Kinde Kálmán, Köő-Tóth Győző

Értékesítési vezető: Árkiné Töttő Katalin

Felelős szerkesztő: Lénárt Attila

Elérhetőség: vitorlazas@plt.hu

Kiadónk az önszabályzó etikai irányelveket létrehozó Főszerkesztők Fórumának alapító tagja.

Szerkesztőségünk az etikai kódexben foglaltak szerint végzi munkáját.

A vitorlazasmagazin.hu portálon (továbbiakban: lap) található tartalom a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (továbbiakban: kiadó) szellemi tulajdona. A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. fenntart minden, a lap bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) feldolgozása és értékesítése.

A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merev lemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így töbszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgárijogi következményeket von maga után.

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csakis a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:

a, nem módosíthatja az eredeti információt

b, csak az adott cikk címét és lead-jét veszi át

c, aktív linket helyez el az átvett cikkben, mely a lap eredeti cikkére mutat

 

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.