Zongora a tó közepén, óriási jégkacsa és különleges jég körhinta a Balaton vizén – ezeket a nem mindennapi gegeket szedte csokorba a likebalaton.hu.

Forrás: likebalaton.hu

A BL Yacht Club csapata mindig is különleges ötleteiről volt híres. Fürödtek már náluk elefántok és fóka is, rendeztek vitorlásversenyt télen, amikor más a kandalló előtt melegszik, volt náluk utazó veteránautó múzeum több mint 100 autóval, rendeztek a kikötőben karácsonyi vásárt, és ők csinálták meg az első műjégpályát közvetlenül a Balaton parton. Tavaly ismét támadt egy őrült ötletük: feltettek egy zongorát egy vitorláshajóra, ami a Balaton közepén ringatózik. Ehhez Peter Bence, a világhírű zongorista kiváló tettestársnak bizonyult, hamar megtalálták a közös hangot.

A Beatles “Here Comes The Sun” dalához készült videóban nem csak Bence virtuóz zongorajátéka, hanem a lenyűgöző látvány is magával ragadja a nézőt. Mivel Bence videói rendre több tízmillió emberhez jutnak el világszerte, nem titkolt cél volt az is, hogy megmutassák a világnak ezt a páratlan természeti kincset, a mi Balatonunkat, ami egész éves turisztikai desztinációként az év mind a 365 napján nyújt valami különlegeset.

Indul a nyár…

Míg megépült a jég körhinta Balatonlellén, addig a BL YachtClub és M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász csapata egy 3 méter magas jégkacsát faragott a Balaton jegéből.

Forrás: https://likebalaton.hu/telepules/balaton/hireink/kulonleges-videok-a-balatonrol-54297/