A szombati Tramontana-Sennebogen Kupán vizsgázik az a Naubit „nyomkövető” rendszer, amelynek segítségével alighanem minden korábbinál követhetőbb lesz az  idei Kékszalag verseny.

A szervezők mintegy 50-60 egységet várnak a szombat reggel 10-kor induló regattára, amelyre a Tramontana Yacht Club Egyesület rendezésében kerül sor. A versenynek füredi Hajógyári Kikötő ad otthont.

Külön rangot ad az eseménynek, hogy a Tramontana-Sennebogen Kupa az Összevont Cirkáló Osztály éves bajnoksági sorozatának egyik futama, a Sudár Sport Osztály ranglistaversenye és a Regina Kupa túrafutama is egyben. A verseny további támogatója csopaki Szent Donát pince és Márga Bisztró, mely az északi part egyik legkiválóbb vendéglátóhelye ahol megtalálható a saját készítésű szörpökön és lekvárokon kívül a Tramontána-ról elnevezett cuvée is.

Az idei évben tovább bővül a nyeremények listája és az érmeken kívül az abszolút első 3 helyezett a Volvo Ivanics jóvoltából számíthat néhány meglepetésre valamint élvezheti a prémium autók kényelmét és biztonságát egy hétvégén keresztül.

A verseny további érdekessége, hogy azon tesztelik először a Naubit rendszert, amely a tervek szerint a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj alatt is biztosítani fogja hajók nyomon követhetőségét.

Program:

június 16. péntek

Délután 6-tól este 10-ig folyamatos érkezés a balatonfüredi Hajógyári Kikötőbe. Nevezést követően finom falatok, valamint a Szent Donát pince válogatott borai. A hajóval érkezőknek péntekről szombatra ingyenes kikötőhelyet biztosít a Hajógyári Kikötő.

június 17. szombat

Reggel 8 – 8:30 között nevezés akinek ez előző este nem sikerült.

Délelőtt 10 órakor a Tramontana-Sennebogen kupa rajtja. (Limitidő: 17 óra)

Délután 6-tól eredményhirdetés, díjkiosztó, ezt követően pedig az egész nap készülő ételek kerülnek terítékre csopaki borok társaságában.

További információk és versenykiírás a tramontana.hu weboldalon. Előnevezés e-mailben is lehetséges a tramontana@tramontana.hu címen.

A helyszínen lehetőség lesz a vasárnapi HAMIS SZALAG versenyre is nevezni!